Selecteer een pagina

Onze menukaart

Over ons aanbod

Bij ons kan u steeds kiezen uit een gevarieerd en seizoensgebonden aanbod. Al onze producten worden met de meeste zorg uitgekozen zodat wij u van hun versheid en kwaliteit kunnen verzekeren.

Kaviaar

  • Oscietra: 30 gram, 50 gram, 125 gram
  • Sevruga: 30 gram, 50 gram, 125 gram

Royal Belgian Caviar wordt geproduceerd met de eieren van Acipenser baeri of Siberische steur en wordt slechts licht gezouten (malossol).

Kreeft

  • Vers gekookte kreeft
  • Levende kreeft
  • Waterzooi van kreeft
  • Kreeft à l’armoricaine

Zeevruchtenschotels

Assortiment met:

  • Halve kreeft, scampi, langoustines, gamba, garnalen, kreukels, wulken, oesters & krabpoten

    (Ook verkrijgbaar zonder kreeft)

Zeevruchtenschotels

Assortiment fruit de mer

Halve kreeft, 2 scampi, 2 gamba’s, 2 krabbenpoten, 2 langoustines, ongepelde garnalen, kreukels, 3 wulken en 3 oesters (creuses)

€48.00/p

Samengestelde schotels

Halve kreeft, 1 gamba, 1 scampi, 1 langoustine en ongepelde garnalen

€30.50/p
Halve kreeft, tomaat garnaal en gerookte zalm €30.50/p
Tomaat garnaal, gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte paling, gekookte zalm en 1 gamba €36.50/p
Halve kreeft, tomaat garnaal, 1 gamba, 1 scampi, 1 langoustine, gekookte zalm en gerookte heilbot €48.00/p
Tomaat garnaal, king krabpoot, gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte paling €50.50/p
Gekookte zalm garni €14.95/p

Voorgerechten

Koude voorgerechten:

  • Huisgemaakte terrine van kabeljauw met gerookte zalm
  • Foie d’oie met ajounconfituur en portogelei
  • Artisanaal gerookte zalm, heilbot en paling
  • Gekookte zalm met garnituur
  • Crustacés (langoustines, scampi, gamba, kreukels, wulk,…)
  • King krabpoten
  • Gepelde krabpoten
  • Scampi met lookboter

Warme voorgerechten: 

 

  • Gegratineerde oesters fine champagne
  • Gegratineerde coq St-Jacques in hun schelp
  • Gegratineerde visschelpen (kabeljauw, kaassaus)
  • Huisgemaakte garnaalkroketten met grijze garnalen
  • Huisgemaakte garnaalkroketten met handgepelde
  • Zeebrugse garnalen
  • Halve kreeft waterzooi
  • Halve kreeft à l’armoricaine

Hoofdgerechten

  • Noordzeetongfilet Normande met grijze garnalen en champignons
  • Noordzeetongfilets in een kreeftensausje
  • Noordzeetongfilets dugléré (getomateerde saus)
  • Deense kabeljauw met prei en garnalen
  • Deense kabeljauw met mosterd
  • Deense kabeljauw Florentine (spinazie)
  • Lotte met prei
  • Lotte of griet met oesterzwammen en groene peper
  • Wilde scampi met curry en gekarameliseerde appeltje
  • Wilde scampi met witloof
  • Wilde scampi met paprikaroomsaus
  • Wilde scampi met look
  • Paling in’t groen of in roomsaus
  • Tarbot met asperges
  • Griet op Normandische wijze
  • Bouilabaisse
  • Verse coq St-Jacques met asperges
  • Waterzooi van kabeljauw, tongfilets, zalm en scampi
  • Halve kreeft met tongfilets, lotte en coq St-Jacques waterzooi
  • Assortiment fruit de mer