Onze menukaart
Over ons aanbod
Bij ons kan u steeds kiezen uit een gevarieerd en seizoensgebonden aanbod. Al onze producten worden met de meeste zorg uitgekozen zodat wij u van hun versheid en kwaliteit kunnen verzekeren.
Kaviaar
- Oscietra: 30 gram, 50 gram, 125 gram
- Sevruga: 30 gram, 50 gram, 125 gram
Royal Belgian Caviar wordt geproduceerd met de eieren van Acipenser baeri of Siberische steur en wordt slechts licht gezouten (malossol).
Kreeft
- Vers gekookte kreeft
- Levende kreeft
- Waterzooi van kreeft
- Kreeft à l’armoricaine
Zeevruchtenschotels
Assortiment met:
- Halve kreeft, scampi, langoustines, gamba, garnalen, kreukels, wulken, oesters & krabpoten
(Ook verkrijgbaar zonder kreeft)
Zeevruchtenschotels
Assortiment fruit de mer Halve kreeft, 2 scampi, 2 gamba’s, 2 krabbenpoten, 2 langoustines, ongepelde garnalen, kreukels, 3 wulken en 3 oesters (creuses) |
€48.00/p |
Samengestelde schotels Halve kreeft, 1 gamba, 1 scampi, 1 langoustine en ongepelde garnalen |
€30.50/p |
Halve kreeft, tomaat garnaal en gerookte zalm | €30.50/p |
Tomaat garnaal, gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte paling, gekookte zalm en 1 gamba | €36.50/p |
Halve kreeft, tomaat garnaal, 1 gamba, 1 scampi, 1 langoustine, gekookte zalm en gerookte heilbot | €48.00/p |
Tomaat garnaal, king krabpoot, gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte paling | €50.50/p |
Gekookte zalm garni | €14.95/p |
Voorgerechten
Koude voorgerechten:
- Huisgemaakte terrine van kabeljauw met gerookte zalm
- Foie d’oie met ajounconfituur en portogelei
- Artisanaal gerookte zalm, heilbot en paling
- Gekookte zalm met garnituur
- Crustacés (langoustines, scampi, gamba, kreukels, wulk,…)
- King krabpoten
- Gepelde krabpoten
- Scampi met lookboter
Warme voorgerechten:
- Gegratineerde oesters fine champagne
- Gegratineerde coq St-Jacques in hun schelp
- Gegratineerde visschelpen (kabeljauw, kaassaus)
- Huisgemaakte garnaalkroketten met grijze garnalen
- Huisgemaakte garnaalkroketten met handgepelde
- Zeebrugse garnalen
- Halve kreeft waterzooi
- Halve kreeft à l’armoricaine
Hoofdgerechten
- Noordzeetongfilet Normande met grijze garnalen en champignons
- Noordzeetongfilets in een kreeftensausje
- Noordzeetongfilets dugléré (getomateerde saus)
- Deense kabeljauw met prei en garnalen
- Deense kabeljauw met mosterd
- Deense kabeljauw Florentine (spinazie)
- Lotte met prei
- Lotte of griet met oesterzwammen en groene peper
- Wilde scampi met curry en gekarameliseerde appeltje
- Wilde scampi met witloof
- Wilde scampi met paprikaroomsaus
- Wilde scampi met look
- Paling in’t groen of in roomsaus
- Tarbot met asperges
- Griet op Normandische wijze
- Bouilabaisse
- Verse coq St-Jacques met asperges
- Waterzooi van kabeljauw, tongfilets, zalm en scampi
- Halve kreeft met tongfilets, lotte en coq St-Jacques waterzooi
- Assortiment fruit de mer